به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان نظام پرستاري، محمد نوروزي با بيان اينکه در بخش هاي اورژانس و روانپزشکي به وفور شاهد اين وقايع هستيم، اظهار کرد: به همين علت در رشته تخصصي \" روانپزشکي پرستاري \" به عنوان يکي از گرايش هاي تحصيلي در مقاطع تحصيلات تکميلي به پرستاران نکات کليدي درباره نحوه برخورد با سوء رفتار بيمار و اطرافيان خشمگين بيمار آموزش مي‌دهند.

وي ادامه داد: بر اساس تجربيات چندين ساله در مواردي که با صحنه خشونت آميز بيمار يا اطرافيانش رو به رو مي شويم بايد در ابتدا از وضع فرد حمله کننده و آسيب رسان ارزيابي داشته باشيم و تا حد امکان از تحريک وي بپرهيزيم و تلاش کنيم وي را به آرامش و سکون دعوت کنيم.

مدير گروه دانشکده پرستاري و مامايي مشهد با تأکيد بر پرهيز از هرگونه واکنش هاي خشونت آميز مشابه اطرافيان بيمار، گفت: اين رفتارها مي تواند از بيمار و اطرافيانش به سبب بيماري و فشارهاي روحي سر بزند اما ما مدعي هستيم به لحاظ جسمي و رواني سالم و فرد حرفه اي هستيم. پس وظيفه ما آرام کردن آنان است.

نوروزي ادامه داد: همواره اولويت بر حفظ جان پرستار است. پرستار مي تواند با تسلط برخود از شدت خشونت و ميزان آسيب‌هاي وارده بکاهد.

وي با تأکيد بر ضرورت برقراري ارتباط مناسب با بيمار و اطرافيانش، گفت: در اين صورت با تسلط بر رفتار و اعصاب خود مي توانيم مناسب ترين تصميم را در مواقع بحراني بگيريم/122

انتهای پیام/

کد خبر 1389070445